Stressz

Kérdés:  Tisztelt Doktornő! 37 éves férfiként, elhúzódó stresszes időszak következményei lehetnek-e a következő tünetek: egy este elalvás előtt külső inger nélkül harangkongás hallás, egy másik este fülzúgás hallás, valamint két alkalommal olyan érzet, mintha hűvös szél fújna a szemeimbe (lakáson belül). Betudhatók-e ezek a tünetek egy stresszes, sok idegességgel járó időszak eredményének, illetőleg mi lehet a kiváltó ok, a miértje, szükség esetén a gyógymód? Jelenleg nem érzem ezeket a fent említett tüneteket, és remélhetőleg nem térnek vissza. Válaszát előre is köszönöm!

érzékcsalódás, stressz, stresszkezelési technikák | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2018 ;23(októberi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  A felsorolt tünetek lehetnek elalvás előtti érzékcsalódások amelyek akár nem beteg embereknél is előfordulhatnak nagy lelki terhelés esetén. Érdemes lenne foglalkoznia azzal, hogyan segítsen a stresszes időszakokban magán, hogy elkerülje az ismétlődést. Ehhez-javasolt szakember segítségét is igénybe venni.
2018-10-11 01:46:38
| érzékcsalódás, stressz, stresszkezelési technikák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop