Hoodia fogyasztószerek

Kérdés:  Egy furcsa, de fontos kérdéssel fordulok Önhöz. Sajnos, elég hízékony lány vagyok. 165 cm magas és 130 kg. Ez nagyon sok. Próbáltam már mindennel, dietetikus étrend, mozgás. Mozgok rendszeresen, és a súly nem lefelé, hanem felfelé megy.
Éppen belefutottam a Hoddia P57-be. Sok rosszat olvastam és sok jót is. A molett testalkatomhoz képest 120-as vérnyomásom van. Nekem ebben van minden reményem. Ön szerint, ha kipróbálom, nem lesz tőle esetleg problémám?
Várom válaszát!

| súlyfelesleg, elhízás, diéta, inzulinrezisztencia, súlyfelesleg
| Boncz, Á.; Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2012 ;17(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Ez sem csodaszer, ne legyenek illúziói. Lefogyni és a súlyát megtartani csak kalóriaszegény étrenddel és rendszeres testmozgással lehet. Ennél a súlynál inzulinrezisztencia lehetősége merül fel. Ha ez igazolódik, kezelésével a súlycsökkenés is sikeresebb lehet.

Kapcsolódó cikkek az Elhízás, fogyókúra és a Cukorbetegség rovatban olvashatók.

2012-09-03 20:39:30
| súlyfelesleg, elhízás, diéta, inzulinrezisztencia

Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


Karácsonyi kalória stop

A karácsony a szeretet és az ajándékozás mellett a plusz kilókról is szól, ezeket legyintve az ünnep számlájára írjuk, és már fogalmazzuk is az új évi fogadalmakat - mit és hogyan eszünk majd az újévben.


Elhízás

Az egészséges ember normális testsúlya annyi kg-nak vehető általában, ahány cm-rel magasabb 1 méternél. A 170 cm magas felnőtt normál súlya eszerint tehát 70 kg. Mivel azonban a testsúly biológiai érték, nem szabad túl mereven, túl szigorúan értelmezni ezt a normarendszert.


Tévhitek a cukorbeteg diétáról

Számtalan tévhit él arról, hogyan ajánlatos táplálkoznia a cukorbetegeknek. Van, aki azt hiszi, a cukor okozza a cukorbetegséget, mások szerint minden kedvenc ételünkről le kell mondanunk.


Diéta és fogyás – tévhitek és cáfolatuk

Ha azt halljuk, hogy több kalória elfogyasztásával is lehet fogyni, nem akarunk hinni a fülünknek. Pedig igaz lehet, ugyanis tudásunk a kalóriákról meglehetősen leegyszerűsített tényeken alapul.


Web Design & Development Prowebshop