Syncumar mellett fogyókúra

Kérdés:  Le szeretnék fogyni, mert nagyon kövér vagyok (110 kg, 165 cm, nő) és a szétválasztó diétát gondoltam, hogy megpróbálom.
Viszont Syncumart szedek és attól tartok, hogy az INR szintem teljesen fel fog borulni. Mondjuk, a víznap az biztosan ki van zárva, mert rá is írják a gyógyszer tájékoztatójára a kiegyensúlyozott táplálkozás fontosságát, de a gyümölcsnappal is vannak fenntartásaim.
Bele merjek én egyáltalán fogni ebbe a diétába? Vagy próbálkozzam valamelyik fogyókúrás gyógyszerrel? Ott is kérdés, a Syncumarral hogyan hatnak egymásra. Egyáltalán melyik az a gyógyszer, amelyik tényleg hat is valamit, mert a reklámoknak azért nem dőlök be.
Valamit kezdeni kellene magammal, mert sosem voltam ilyen kövér disznó és rettenetesen zavar ez engem. Igazán nem tudom azt sem, miért vagyok én ilyen kövér, amikor nem eszem sem sokszor, sem sokat (igaz, nassolni azért szoktam), viszont a trombózis annyira kikészítette a fizikumomat, hogy sportolni nem tudok, csak ballagni.
Köszönettel!

| súlyfelesleg, elhízás, diéta, súlyfelesleg
| Boncz, Á.; Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2013 ;18(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Nem kúraszerűen kell fogyni, hanem úgy változtatni a napi szokásokon, az étkezési ritmuson, hogy az súlycsökkenéshez vezessen és hosszú távon is tartható legyen.
Az étrend összeállításhoz legjobb, ha keres a lakóhelye környékén dietetikust és vele beszéli meg, mit és mennyit fogyaszthat Syncumar szedése mellett. Célszerű előtte 4-5 napig étkezési naplóban rögzíteni azt, hogy jelenleg mit, mikor, kb. mennyit eszik-iszik.
Mozgásként nagyon jó a séta, ezt minden nap legalább fél óráig kell tennie. Ahová lehet, gyalog menjen, ne használjon liftet, mozgólépcsőt. Jelenleg törzskönyvezett gyógyszer fogyásra nincs, és az sem működik életmódváltás nélkül.

Kapcsolódó cikkek az Elhízás, fogyókúra rovatban olvashatók.

2013-10-04 05:03:28
| súlyfelesleg, elhízás, diéta
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop