Fogyás étrend kiegészítővel

Kérdés:  Érdeklődni szeretnék, hogy fogyókúra céljából érdemes OGYI által nem kivizsgált terméket szedni?
A következő internetes oldalon találtam: https://www.egeszsegaruhaz.hu/termek/a-rex_-_ordognyelv_tartalmu_etrend-kiegeszito.html
Kétségeim vannak felőle, de viszont szeretném szedni, mert hatásosnak tűnik (viszont félek kicsit tőle - annyi mindent rá tudnak tukmálni az emberre).
Valóban 100%-os növényi anyag van benne? Nem lehet káros? Amikor elkezd hatni, vagyis átalakítja az ételt, a szervezetünk számára hasznos vitaminokat stb. sem engedi a szervezetbe felszívódni?
Köszönettel, egy 35 éves nő.

| súlyfelesleg, elhízás, diéta, súlyfelesleg
| Boncz, Á.; Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2015 ;20(márciusi)   InforMed

Válasz:  Az egészség, egészséges életmód, fogyókúra annyi embert érint, hogy egész iparág alakult ki e köré. Mindenki el akar adni valami csodaszert, és ha csak egyszer veszik is meg, jó bevételt lehet elérni. Az emberek kényelmesek, inkább elhiszik a sok ígéretet, mintsem változtassanak életmódjukon.
Az, hogy Önben megfogalmazódott a kétely, mindenképpen jó. Ha le szeretne fogyni, kérjen segítséget dietetikustól, aki összeállítja Önnek azt az étrendet, amit hosszú távon is tud tartani és le tud tőle fogyni.
Emellé keressen olyan mozgásformát (zumba, torna, kerékpár, kocogás, stb.), amit szívesen végez, és garantált lesz a siker több ezer forintos bizonytalan hatású szerek nélkül is.

Kapcsolódó cikkek az Elhízás, fogyókúra rovatban olvashatók.

2015-04-21 20:58:55
| súlyfelesleg, elhízás, diéta

Web Design & Development Prowebshop