Hogyan tudnék fogyni?

Kérdés:  Szeretnék tanácsot kérni, mert nem tudok fogyni. Már egészen kicsi gyerekkorom óta problémám van a súlyommal. Jelenleg is diétázom és rendszeresen mozgok, de emellett is hízok. Az elmúlt 1 hét alatt 80 dkg-ot híztam. Van egy 11 hónapos kisfiam és a terhesség alatt 17 kg-tól sikerült megszabadulnom, viszont szülés után 20 kg-ot híztam vissza.
2009-ben PCOS-t diagnosztizáltak nálam. Amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát sikerült is fogynom, viszont pár hónap után a dupláját szedtem vissza. Az alvással is problémám van. Éjszakánként 3-4 órát tudok aludni, azt is úgy, hogy majdnem óránként felébredek és emiatt folyamatosan fáradt vagyok.

súlyfelesleg, elhízás, diéta, súlyfelesleg | Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2015 ;20(júniusi)   InforMed | Boncz, Á.
Válasz:  Az a tapasztalat, hogy tartós súlycsökkenést úgy lehet elérni, ha szakember, dietetikus állítja össze a személyre szabott étrendet. Sok az apró hiba a különböző diétákban, amiknek kiküszöbölése szakember segítségével valósítható meg.

Kapcsolódó cikkek az Elhízás, fogyókúra rovatban olvashatók.

2015-06-13 02:54:56
| súlyfelesleg, elhízás, diéta
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop