Dr. Nyirkos Péter

bőrgyógyász szakorvos

|
| ; Orvosok   InforMed

Kérdések és válaszok

1983-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, Summa Cum Laude minősítéssel.

Az egyetem Bőrklinikáján kezdtem meg ugyanebben az évben működésemet. Általános bőrgyógyászati, gyermekbőrgyógyászati és égési osztályon dolgoztam. Ezek mellett folyamatosan elláttam a mykológiai (gombás betegségek) szakrendelést, illetve egy-egy időszakban a kozmetológia és allergológia szakrendelést is.

Két éven át a McGill egyetemen meghívott kutatóként dolgoztam.

Hazatérésem után a gyógyszeriparban, illetve informatikai területen dolgoztam, MBA diplomát szereztem.

2003-ban jelent meg a "A szépség orvosi szemmel" című könyvem. Ez az eddig megjelent legátfogóbb magyar nyelvű munka a szépségápolás és az egészség kapcsolatáról.

Jelenleg több szakrendelésen dolgozom, elérhetőségeim a www.borgyogyasz.hu oldalon olvashatók.

2015-01-11 05:12:27
|

Koronavírus szerológiai vizsgálat

A két virológus szakember részletesen ismerteti a koronavírus fertőzést igazoló vizsgálatokat.


A járvány miatt sok embernek bezárult a világ

Az európai összehasonlításban kifejezetten zárkózottnak számító idősebb korosztály egy részét különösen érzékenyen érintik a járvány terjedésének lassítását célzó rendkívül fontos korlátozások.


Koronavírus körkép 04-01

Világszerte 823 479 volt az új típusú koronavírussal fertőzöttek kedd este. A COVID-19 betegségben eddig 40 636-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban mintegy négyezren. A gyógyultak száma 174 019.


Dr. Fauci: a járvány továbbra is veszélyes

A társadalmi távolságtartás eredményes, de az új típusú koronavírus járványa továbbra is veszélyes - jelentette ki Anthony Fauci, a járvány megfékezését célzó intézkedéseket irányító amerikai kormányzati munkacsoport tagja a CNN hírtelevíziónak adott interjújában.


Koronavírus körkép 03-31

Világszerte meghaladta a 745 ezret az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma hétfő estére. A COVID-19 járványban eddig 35 307-en vesztették életüket, és 156 841-en gyógyultak meg - tájékoztatott honlapján a Johns Hopkins Egyetem.


Web Design & Development Prowebshop