Dr. Sebő Zsuzsanna

Gyermekgyógyászat, homeopátia

| Orvosok   InforMed
Kérdések és válaszok

1975-ben végeztem a budapesti Orvostudományi Egyetemen.

A gyermekgyógyászatot a Heim Pál kórházban tanultam, és örök hálával gondolok dr. Sárkány Jenő professzorra, aki nem csak a szakma csínját-bínját, de a hivatás iránti alázatot is megtanította. A beteg aprólékos megfigyelésének, egész emberként való gyógyításának igényét tőle lestem el. Akaratán kívül játszott szerepet abban, hogy később a homeopátia felé fordultam, ahol az eredményes kezelés titka a beteg pontos megfigyelése. Ma már a homeopátiát minden korosztálynál alkalmazom a mindennapi gyermekorvosi munkámban, és magánorvosként is.

Gyermekorvosként 30 éve dolgozom Pomázon, 21 évig dolgoztam mentőorvosként az Országos Mentőszolgálatnál.

A Semmelweis Egyetem tutoraként a rezidens orvosok képzésében veszek részt.

Homeopátiás tanulmányaimat az úgynevezett klinikai kurzusokkal kezdtem, ahol kétéves képzésen vettem részt. Ezt követően tettem le a C.E.D.H. nemzetközi vizsgát.

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület klasszikus homeopátiás tanfolyamait elvégezve 2000-ben a Semmelweis Egyetemen vizsgáztam homeopátiából.

2008-ban megszereztem az European Committee for Homeopathy diplomáját is.

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület oktatója és supervisoraként résztveszek az orvosok homeopátiás oktatásában.

A Natúrsziget portálon a homeopátia témavezetője, tanácsadója vagyok, szerkesztem, írom az ott található, egyedülálló Materia Medica-t.

Férjem, két felnőtt lányom és hét unokám teszik teljessé az életemet.

Magánrendelést Budapesten, a III. kerületben folytatok, ahová telefonon lehet bejelentkezni kizárólag reggel 7 és 8 óra között a +36 30 922 9309 telefonszámon.
2015-01-21 21:32:41
|
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop