Esések utáni fájdalmak

Kérdés:  Idén januárban síelni voltunk a családdal, kezdőként elég nagyokat estem, főleg a jobb lábamra, combomnál enyhén szúró érzést éreztem, kicsit feldagadt akkor és kék-lila volt. Most körülbelül 2 testnevelés órán zsámolyokon ugráltunk és leestem róla, ugyanott bevertem, de nem igazán fordítottam rá nagyobb figyelmet. Azóta rettenetesen fáj a térdem, van, amikor estére rettenetesen feldagad, bevizesedik és lépcsőzésnél olyan érzésem van, mintha (beragadna) nem akar hajlani. A combom és a csípőm között, ahogy hajlik a lában, belenyilall a fájdalom és ez megkeseríti a mindennapjaimat. Estére már menni sem tudok, néha a bokám is bedagad.
A háziorvosom csak izomlazítót irt fel gyógyszerben, amitől néhány helyen este remeg (rángatózik) az ideg és zsibbad a lában ülő és álló helyzetben is.
Ez mitől lehet? Valami komoly? Mit tudnék vele csinálni? (A térdemnél szoktam jegelni, de nyilalló fájdalmas szúró érzést érzek, így hát nem igazán jegelem.)
Mit gondol, mi lehet?

| csípő, combhajlat, fájdalom, csípÅ‘
| Farkas, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Farkas Judit 2010 ;15(decemberi)   InforMed

Válasz:  Kérd meg a szüleidet, hogy vigyenek el egy ortopéd szakrendelésre, mert így távolból nem tudom elképzelni, hogy a combod és a csípőd között hol hajlik a lábad.

Kapcsolódó cikkek a Csípőtáji sérülések, csípöízületi kopás, combcsonttörések rovatban olvashatók.

2010-12-19 12:54:15
| csípő, combhajlat, fájdalom
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop