Térdfájdalom

Kérdés:  59 eves vagyok, dolgozom szakacskent Italiaban 5 eve. Minden reggel tornaszom, mozgok eleget ugy gondolom, eszem a glukozamint a kalciumot, amit ilyen korban mar nem art beszedegetni, nincs is semmi gondom, ill. nem volt eddig.
Olvastam az olajragasos meregtelenitesrol, hat 2 hete elkezdtem, este reggel csinalom, egy het utan elkezdett fajni a bal terdem, majd par nap mulva a jobb is, de nem a csont faj, hanem olyan erzes, mintha feszitene valami, mintha dagadt volna, de nem az. Tehat, ha ulok, felallok, akkor faj. Reggel a tornanal faj, ha terdelek feszul. Nem ertem, lehet, hogy ez az olajragas kovetkezmenye? Egesz nap, ha allok, megyek semmi baja, de tornaszni nehezen tudok.
Kerem, ha van valami jo informacio megosztani. Koszonom elore is.
Ritkan eszem csak csirkemell johet szoba, rengeteg gyumolcs az a mindenem, zoldseget ritkan, nem szeretem valahogy, csak fozeleknek, azt viszont eszem. Hat ennyi.

| térdfájdalom, Térdízület
| Farkas, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Farkas Judit 2012 ;17(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Az ékezetek hiánya miatt igen nehezen tudtam követni.
Ha jól értem, valamiféle "olajrágásról" írt. Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent. De ha eddig nem volt panasza, és most ettől az olajos dologtól van, akkor előbb hagyjon fel ezzel a "méregtelenítéssel", mert a jelek szerint nem tett jót Önnek.

Kapcsolódó cikkek a Térdsérülések, elváltozások rovatban olvashatók.

2012-09-03 21:01:50
| térdfájdalom, térdízület

Web Design & Development Prowebshop