Csípőprotézis után egy évvel, erős fájdalom

Kérdés:  29 éves férfi vagyok, egy éve ültettek be csípőprotézist. Volt egy daganat a combfejben, illetve a combcsontban, így egy tumorprotézist kaptam, és a combcsont egy részét is el kellett távolítani.
Nem tudom mi a neve, de olyan típusú a protézis, hogy a medencében nincs ragasztva, csak a protézis fején van egy nagyobb gömb, és az van a medencébe illesztve. Remélem jól írtam le.
Mint írtam, egy éve ültették be, nagyfokú izomveszteséggel. Jelenleg is egy bottal tudok még járni, de ami miatt írok, és ami a legzavaróbb, hogy egy hónapja, erős fájdalmaim vannak. Járás közben is, de leginkább nyugalmi (ülő, és fekvő) helyzetben. Egész a medencémtől, a lábszáramig, esetenként még a lábfejemben is érzem.
Mi lehet a gond? Nem forró a seb környéke, és a protézis körül sem. Pici duzzanat mintha lenne a medencénél, de nem vészes, viszont nyomásra is fáj. Csak májusban lesz kontrollvizsgálatom, de ez adhat okot aggodalomra?
Köszönöm!

| csípő, Csípőprotézis, csípÅ‘
| Farkas, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Farkas Judit 2014 ;19(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Nos, úgy látom, amire eljut Önhöz a válaszom, már lassan május lesz, és eljön a kontrollvizsgálatának ideje. A röntgenfelvételek majd többet mondanak minden találgatásnál.

Kapcsolódó cikkek a Csípőtáji sérülések, csípöízületi kopás, combcsonttörések rovatban olvashatók.

2014-05-02 07:51:05
| csípő, csípőprotézis
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop