Fontos tudnivalók

Kérdés:  Hogyan működik az Orvos válaszol rovat?

|
| ;

Ön egy formanyomtatvány kitöltésével az Ön által kiválasztott orvosnak kérdést tehet fel. Elolvashatja az orvosok szakmai önéletrajzát, megtalálja elérhetőségüket.

Mi történik a kérdésekkel?
A kérdéseket orvosaink megválaszolják, és lektorálás után felkerülnek az adott orvos rovatába, ott olvashatók el. A teljes névtelenség és titoktartás garantált, az e-mail címeket nem másnak nem adjuk ki. A kérdéseket és válaszokat egy idő után a betegségek megfelelő rovatába helyezzük át. ahol további, az Önéhez hasonló kérdéseket és válaszokat is böngészhet a látogató.

Telefonon felhívnak, vagy emailt küldenek?
Nem, ezért ne adják meg telefonszámunkat, és ne várjanak személyes e-mail-t sem!

Hogyan kérdezzek?
Ajánlatos, hogy kérdését jól gondolja át. A korrekt válaszhoz szükséges, hogy közöljék korukat, nemüket, előző betegségeiket. Ne küldjenek képeket, leleteket és ne várjanak csodát: amit éveken keresztül végzett vizsgálatok során nem tudtak kideríteni, azt orvosaink egy emailben küldött leírás alapján nem fogják tudni diagnosztizálni. Fogadják el, hogy csak kivételesen ajánlunk gyógyszert és kezelőorvost.

Hol van a válasz? Hogyan találom meg?
A kérdéseket rövid időn belül megválaszoljuk, a kérdést és a kapott választ összegyűjtve megtalálhatja az Orvos válaszol rovatban, feltöltésének sorrendjében. Kérjük, ne küldjék el újra a kérdést, ha a választ nem találják: minden kérdést megválaszolunk!
Tipp: Írjon be a kereső ablakba egy jellemző szót, kifejezést saját leveléből!

2019-05-15 10:48:24
|