Vállfájdalom műtét után

Kérdés:  34 éves, kétcsaládos anyuka vagyok. Február 13-án volt az üzemi balesetem és a jobb vállam sérült. Először váll-, felkar- és könyökzúzódást állapítottak meg. 50 fizikoterápia után műtöttek meg május 8-án. Krónikus izomgyulladásom volt és 2-es típusú slap sérülésem. Műtét után gyógytornát kaptam, sajnos a kezelés alatt elkezdett először combtól lefelé zsibbadni a lábam és később az egész testem.
Szeptember 25-én járt le az 50. gyógytornám. Sajnos nyugodt éjszakám nincs, mert zsibbad az egész testem és a gerincem is - vagyis az egész jobb felem nagyon fáj. Úgy érzem, hogy a jobb karom le akar szakadni. Oldalra kifordítani a kezem nem tudom. Emelni is alig tudom, segítség kell hozzá.
Az orvosom szerint, nem kell foglalkozni azzal, hogy oldalra és hanyatt fekve nem tudom emelni. Ismét 10 gyógytornát kaptam, de már 15 fizikoterápián estem át.
Kérem, segítsen nekem, mitől lehet nekem ezek a zsibbadások? Valaha jó lesz a kezem?
Kérem, válaszoljon!

| stressz, szorongás, pánikbetegség
| Glanz, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Glanz János főorvos 2012 ;17(októberi)   InforMed

Válasz:  Leírt panaszai a vállsérüléssel nem függenek össze. Talán szorongásgátlót kellene szednie. Kérje pszichiáter tanácsát.

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2012-10-08 08:21:51
| stressz, szorongás, pánikbetegség

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop