Glomus tumor

Kérdés:  A bal gyűrüsujj körömágyban van 2-3 pici glomus tumor, amit ultrahangal diagnosztizáltak. Lézer kezelést próbáltak, de a negyedik után semmi változás. Meg szeretném kérdezni, hogy folytassák-e a lézer kezelést vagy műtét szükséges, és ha leesik a köröm, visszanő? Köszönöm

| glomus tumor
| Glanz, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Glanz János főorvos 2020 ;25(január)   InforMed

Válasz:  Műtét szükséges. A körmöt el kell távolítani, majd visszatenni a helyére, hogy védje a körömágyat. Fokozatosan lenő a köröm, visszanő.

2020-01-23 19:44:48
| glomus tumor
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop