Hepatitis C - Ultrahangos zsírbontás, tájékoztatás kérése

Kérdés:  Idült hepatitis C vírushordozó vagyok. 2004-2007 között kezelték a betegséget, jelenleg az összes GOT, GPT, GGT érték normális. Szeretnék pár kilótól megszabadulni és találtam egy kozmetikát, ahol ultrahangos zsírbontás is csinálnak. Hogy ez pontosan mit jelent, le is írják. Bemásolnám Önnek a tisztánlátás végett.
"Az ultrahang: A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40,000 Hz-et intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd számtalan vákuummal teli légzsákot eredményez. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír, pedig triglycerinre és zsírsavra oszlik. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, segítségével tehát fájdalommentesen megszabadulhat a felesleges centiktől.
A rádiófrekvencia: A fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian új módszer tehát, az Rf ultrahanggal kombinált alkalmazása. A rádiófrekvencia mintegy 0,5 MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigénellátását, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető, zsírszövetet szétrombolja, majd annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló eljárások után a lebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen legyen a kezelés."
Felsorolják, hogy kinek ajánlják és kinek nem. Nos, itt a nem ajánlott között szerepel a hepatitis is. Azt szeretném megkérdezni, ez azt jelentheti, hogy ha részt vennék egy ilyen kezelésen, akkor esetleg a májfunkciós értékek felugranának? Ön mit gondol erről?
Köszönöm előre is válaszát, és elnézést kérek a hosszú levélért!
Üdvözlettel, egy vírushordozó.

| hepatitis C, zsírbontás
| Makara, M.; Az Orvos válaszol - Dr. Makara Mihály főorvos 2009 ;14(májusi)   InforMed

Az ultrahangos zsírbontás fenti módszerét nem tartom tudományosan megalapozottnak.
Abban a valószínűtlen esetben, ha fenti leírás szerint működne a készülék, életveszélyes állapotot idézne elő.
Ehhez képest hatása valószínűleg az alakformáló masszázzsal egyenértékű.

Kapcsolódó cikkek az Idült májgyulladás rovatban olvashatók.

2009-05-28 00:08:24
| hepatitis C, zsírbontás
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop