Homoszexuális szüzesség

Kérdés: Én egy meleg fiú vagyok (21 éves). Még nem feküdtem le senkivel, mert félek az együttléttől. Tudna esetleg segítséget adni, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy ne féljek az első együttlét során? Egyszer már voltam valakivel, de valami miatt az egész testem remegett, emiatt nem jött össze a dolog, ill. ideges is voltam. Mivel meleg vagyok, így az első együttlét is más lenne, mint másnál (pl. anális szex). Hogyan tudnám a feszültséget, félelmemet leküzdeni, mert kapcsolatot szeretnék.
Köszönöm!

szűz, homoszexuális, félelem, tapasztalat, segédeszköz, élvezet, önkielégítés, pózok, szűz | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(augusztusi)   InforMed | Tóth, E.
Egy tapasztalt fickó bizonyosan szívesen segítene neked, akár tanácsokkal, akár elveszíteni a szüzességedet. Ha ezt egyedül szeretnéd megtenni, az is nagyon eredményes út lehet. Ehhez egy élethű tapintatú segédeszközt kell választanod 2 méretben: egy legkisebbet és egy normál méretűt.
Kezd bárhogyan, például péniszingerléssel, aztán a végbélben a kicsi eszközzel, aztán ha már jól megy, térj át a nagyobb méretűre. A procedúra legyen élvezetes, tehát önkielégítened kell, ahogy neked tetszik. A pontos menete és a hozzá tartozó tudnivalók teljes bemutatással megtalálhatók az oldalamon: www.orgazmusszerviz.hu-n, az os doktor megfelelő videói között. Keresd az olyan címűeket, amiben a nő vagy a férfi segédeszközzel gyakorol például korai magömlés ellen, és ahol az anális kielégítésről van szó (ezek heteroszexek, de ebből a szempontból mindegy).
A női videók hasonlóak anatómiailag ahhoz, amit tenni fogsz, a férfiről szóló videók pedig a férfi mozgásait mutatják be neked, amivel az eszközhasználatot és az aktust is érdekesebbé, és élvezetesebbé teheted.
A pózok részben pedig műveld ki magad a lehetőségekből, így némi párosban kamatoztatható tapasztalatra teszel szert a jövőbeni éles helyzethez.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2009-08-26 15:00:09
| szűz, homoszexuális, félelem, tapasztalat, segédeszköz, élvezet, önkielégítés, pózok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop