Bolond vagyok? - Mi lehet?

Kérdés:  19 éves lány vagyok, egyik este velem aludt nővérem kislánya, olyan érzés kapott el, nehogy bántsam, stb. Onnantól csak ez van a fejemben bolond vagyok-e?
Mitől vannak rossz gondolataim? Elmúlik? Pánikbeteg vagyok, illetve beképzelek betegségeket. Voltam orvosnál, ő azt ajánlja, hogy ne menjek más orvoshoz, csak meghülyítene.
Kaptam Ataraxot, azt szedem. Nagyon félek, hogy elmebeteg leszek vagy hasonló. Szinte mindig csak ez van a fejemben, biztos az vagyok már, előbb-utóbb az leszek.
Szörnyű. Ön szerint mi lehetek? Egyedül nem is merek otthon maradni, félek, valamit csinálnék magammal. De közbe nem hiszem, nem tudnám. Megnyugodnék, ha csak pánik lenne, nem valami más, akit diliházba raknak. Ez után még mi jöhet?

szorongás, kényszergondolat. | Az Orvos válaszol - Dr. Hulló Daniella 2016 ;21(decemberi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Ha pánikbeteg, akkor van pszichiátere? Azért kérdem, mert bár nem hinném, hogy megbolondult volna, de ezek a félelmek, esetlegesen kényszerszerűen jövő rossz gondolatok lehetnek szorongásos betegség tünetei is, a megőrüléstől való félelem is,-de fontos lenne, hogy egy jó pszichiáter komolyan vegye és kezelje, mert a betegsége kezelhető.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Skizofrénia és paranoia rovatban olvashatók.

2016-12-16 03:27:07
| szorongás, kényszergondolat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop