Teszteredmény

Kérdés:  2 hete voltam a Szent László kórházban HIV 1-2 Ag+Ab gyorsteszt szűrésen. Ami miatt elmentem, az egy évekkel ezelőtti esetleges fertőződés miatt volt, mivel felfedezni véltem magamon az előrehaladott fertőzés tüneteit. A teszt negatív lett.
Ezt mennyire lehet biztosra venni? Mert hát a tünetek itt vannak. Azt mondták, hogy ez biztos ennyi idő elteltével, és a teszt egyébként 3 hetes ablakperiódusú.
Szeretném kikérni az Ön véleményét is a témában.
Köszönettel!

| AIDS, HIV
| Kádár, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Kádár János 2017 ;22(novemberi)   InforMed

Válasz:  Kedves Érdeklődő, AIDS esélye az Ön esetében kicsi.
Tisztelettel, Kádár János dr.

Kapcsolódó cikkek az AIDS/HIV rovatban olvashatók.

2017-11-29 05:10:25
| AIDS, HIV
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop