HIV-fertőzés személyiségzavar

Kérdés:  Ha HIV-fertőzött vagyok, és a fertőzés után két hónappal gyógyszeres kezelésben részesülök és a gyógyszerek hatásosak, akkor kialakulhat nálam személyiségzavar?
(Nagyon félek attól, hogy ilyen állapotom lenne és valakit megölnék.)

| AIDS, HIV
| Kádár, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Kádár János 2018 ;23(januári)   InforMed

Válasz:  Kedves Érdeklődő, hatásos kezelés mellett sokkal kisebb arányban alakul ki személyiségzavar. A konkrét aggodalmával kapcsolatban annyit, hogy ilyen esetről az elmúlt években nem tudok/nincsen róla adat.
Tisztelettel, Kádár János dr.

Kapcsolódó cikkek az AIDS/HIV rovatban olvashatók.

2018-01-18 02:19:54
| AIDS, HIV
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop