Leukémia?

Kérdés:  Januárban volt egy vírusos bőrgyulladásom (piros viszkető foltokkal), erre kaptam krémet, amitől elmúlt. A mostani panaszom az, hogy elkezdett hullani a szempillám és a szemöldököm, úgy 3 hete. A másik gondom, hogy fáj a gyűrűsujjam utolsó ujjperce, hajlításra.
Elkezdtem utána olvasni és kezdem bebeszélni magamnak a leukémiát. Voltam teljes vérképen, ami rendben volt, semmi eltérés. TSH is rendben.
Hozzá tartozik az is, hogy a tavalyi évben 2 elhalt terhességem is volt a 12. hét előtt. Akkor a nőgyógyász immunológia vizsgálatot javasolt, ahova még nem jutottam el.
Jó vérkép alapján kizárható a leukémia? Milyen irányban induljak el kivizsgáltatni magam a szemöldökhullás miatt? Immunológia vagy belgyógyászat? Tanácstalan vagyok és egyre stresszesebb a gondolattól, hogy valami halálos betegségem van.
Köszönöm a válaszát előre is!

| immunbetegség
| Kádár, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Kádár János 2018 ;23(márciusi)   InforMed

Válasz:  Kedves Érdeklődő, ha elolvassa maga is a levelét, bizonyára látja, mennyire lehet komolyan venni.
Amennyiben azonban valóban immunológiai konzultációt kíván igénybe venni, javaslom, előtte készüljenek rutin laborvizsgálatok, és kérdezze meg kezelőorvosát, érdemes-e ilyen irányban is vizsgálódnia.
Tisztelettel, Kádár János dr.

Kapcsolódó cikkek az Allergia, immunbetegségek rovatban olvashatók.

2018-03-29 07:57:23
| immunbetegség
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop