Az Ön által kiválasztott kulcsszó az alábbi 10 cikkekben szerepel:

1. Bilirubin
(2019-11-04)
Tisztelt Doktor úr! Tegnapi laborom eredményen az összes bilirubin 31 volt. Got gpt ggt határérték alatt. Mi lehet az ok?

2. Bilirubin totál
(2019-07-19)
Tisztelt Doktornő! A laboreredményemen a bilirubin totál értéke 34,2 umol/ l, a határérték 5,0-21,0.Mennyire számít magasnak, elt...

A betegség eredetének tisztázása nemcsak a megelőzés miatt jelentős, hanem fontos a folyamat kimenetelének szempontjából is, mert ...

4. Bilirubin érték
(2010-03-29)
HBsAg pozitív vagyok. A májfunkcióim jók, az ultrahang is negatív. A bilirubin értékek nem jók: se bi: 27,9, di bi: 3,5.Általában ...

Az epekőbetegségek kialakulásában számos gén működését teszik felelőssé, melyek kapcsolatba hozhatók elsődlegesen a máj beteg...

In the formation of gallstone diseases, there are numerous genes, that are held responsible for liver disorders primarily and diseases of bi...

Akut és krónikus májbetegségben szenvedo betegeken a műtéti beavatkozás fokozott morbiditással és mortalitással jár. A szerző ir...

8. Mi a Gilbert kór?
(2000-10-08)
Mi a Gilbert kór?Bilirubinnak nevezzük a kb. 80 %-ban az elöregedett vörösvértestek lebontásából származó epefestéket. A maradék 20 % a máj és a csontvelő un. haem tartalmú fehérj...

Az utolsó évtizedben elfogadottá vált a szabad gyökök, a lipidperoxidáció és az antioxidáns védelmi rendszer jelentősége külö...

A neutrális endopeptidáz (neprilysin; EC 3.4.24.11) az ügynevezett kefeszegély-membránokban található (többek között az epeutakban...

hírdetés

Web Design & Development Prowebshop