Arc feldagadása

Kérdés:  Mi lehet a bajom? Néha ok nélkül feldagad az arcom. Volt allergiatesztem, de nem adtak pontos választ.
Milyen vizsgálatokat kellene elvégeznem, hogy tudjam, mi a bajom pontosan?

| allergia
| Kaszó, B.; Az Orvos válaszol - Dr. Kaszó Beáta 2010 ;15(februári)   InforMed

Válasz:  Fül-orr-gégészeti és fogászati vizsgálat után (ha azok nem mutatnak eltérést), forduljon ismét allergológushoz. Az arcdagadásnak számos oka lehet, de a leírt információk nem elégségesek ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani.

Kapcsolódó cikkek az Allergia rovatban olvashatók.

2010-02-20 21:52:04
| allergia

Allergiás a karácsonyra?

A legtöbb ember számára a karácsonyi ünnepek összekapcsolódnak a különleges, családias légkörrel. Vannak azonban, akik allergiások, nekik óvatosnak kell lenniük ebben az időszakban.


Kerüljük a fekete henna testfestéket!

Többnyire nyáron gyakori a fekete henna testfesték használata, amely egészségi problémát okoz. Leggyakrabban nyílt téri rendezvényeken és a turisták által gyakran látogatott helyeken ajánlják és használják.


Navalnijt kórházba kellett vinni

Allergiás tünetekkel kórházba szállították Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a moszkvai börtönből, ahol 30 napos elzárását tölti. Orvosa, Anasztaszija Vasziljeva szerint elképzelhető, hogy megmérgezték valamilyen vegyi anyaggal, és Navalnij környezetéből többen is furcsállják az esetet.


3 bevált házi megoldás napallergiára

A nyári napsugarak megérkezésének sajnos nem mindenki tud egyformán örülni. Az aki napallergiától szenved, és a meleg megérkezésével azonnal pöttyök jelennek meg a bőrén is, biztos, hogy kicsit kevésbé várta a jó időt. Szerencsére vannak olyan módszerek, amikkel a napallergia tünetei enyhíthetőek, így a napallergiások is élvezhetik a nyarat.


A krónikus köhögés néhány lehetséges oka

Hetek óta köhög, és nem tudja, hogy megfázásról vagy valami komolyabbról van szó? Még a nem dohányzók 40 százaléka is köhögött már életében összesen akár 8 héten át is. Az alábbiak segíthetnek eligazodni, mi okozhat hosszan tartó köhögést.


Web Design & Development Prowebshop