Asztma, nyák

Kérdés:  3 hónapja fuldoklok, úgy érzem, le van tapadva a nyák, és se le, se fel nem jön. Köhögtet, és majd megfulladok tőle. Fuldoklok a ködben is, ha biciklizek. Este fürdéskor is nagyon rossz.
Közben baj van a pajzsmirigyemmel, amit Letroxal kezelnek. 1 hónapja azt mondták, asztmás vagyok, kaptam Alvesco sprayt 1x2 puffal, amit most felemeltek 2x2 puffra, Aerius tablettát és Ventolin sprayt (ami nem igazán csinál semmit). Most csináltak mellkasröntgent, ami negatív. Viszont még most is fuldoklom. Mindent megteszek, amit mondanak.
Kérem, segítsen, mit tehetek még, vagy legyek türelmes és idővel jobb lesz? 3 gyermeket nevelek, s lassan már az utcára sem tudok kimenni!

asztma, gyógyszer | Az Orvos válaszol - Dr. Kaszó Beáta 2009 ;14(decemberi)   InforMed | Kaszó, B.
Válasz:  Ha a megemelt adag Alvesco sem használ, vissza kell mennie a tüdőgyógyászatra kontrollra, mert lehet, hogy meg kell változtatni a kezelést. Beszélje meg orvosával, nem javasolja-e inhalátor (gyógyszerporlasztó) használatát (receptre is lehet írni). Ha a Ventolin nem hatásos, akkor további vizsgálatok is szükségesek lehetnek.

Kapcsolódó cikkek a COPD, asztma, tüdőtágulás rovatban olvashatók.

2009-12-12 22:10:40
| asztma, gyógyszer
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop