Kicsúszik a pénisz

Kérdés: Nem tudom találkozott-e már ilyen problémával. Nagyon szeretjük a párommal a szexet, de sokszor a legjobb pillanatokban történik, hogy kicsúszik a nemi szerve. Hüvelyszárazságról hallottam már, nálam pont az ellenkezője történik. Állandóan azt érzem, hogy túl nedves vagyok. Lehet ezen segíteni valahogy?
Köszönöm válaszát!

hüvely, pénisz, kicsúszik, hüvelyfal, nyomás, nedves, hüvely, kicsúszik, hüvelyfal | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(augusztusi)   InforMed | Tóth, E.
A sikamlós hüvely a legjobb dolog, ami egy aktusban történhet veletek. A pénisz kicsúszásának okai lehetnek: nagy has, nagy fenék, intenzív mozgás, bizonyos pózok, csökkenő merevedésű pénisz. Bármelyiken lehet változtatni, hogy jobb legyen. A csúszósság is törölhető közben, de igazán nem ez a lényeges.
Ha közben lefelé nyomsz, alul erős nyomásfokozódást kiváltva az erekben, akkor a hüvelyfal jobban megtelik vérrel - a csikló is - és így vastagabb hüvelyfalat, emiatt kissé szűkebb hüvelyt kapsz. Ez is segítség lehet, de a csökkent tónusú péniszt ezzel ki is nyomhatod a hüvelyedből.
Ha nem segítettem eleget, konzultáljunk még, akár személyesen is az oldalamon: www.orgazmusszerviz.hu

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2009-08-26 15:00:09
| hüvely, pénisz, kicsúszik, hüvelyfal, nyomás, nedves
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop