Péniszfájdalom szex után

Kérdés:  Szex után mindig fáj a péniszem, nem közbe, hanem vagy közvetlen utána, vagy a következő erekció alkalmával, a fájdalom néha gyengébb, néha erősebb, de mindig kibírható. Eleinte egész hosszába éreztem a fájdalmad, de miután sokat figyeltem rá, főleg a közepétől a végéig, és a fejben érzem.
Amikor elmeséltem az első orvosnak, szinte végig sem hallgatta a mondandómat, hogy nekem biztos nagyon vékony a húgycsövem, a sperma sűrűbb, mint a vizelet, és ettől fáj. 3 alkalommal kaptam hideg vasat, de én semmit sem vettem észre, igaz, van, hogy néha vékonyabb a vizelet, néha vastagabb, de előtte is ilyen volt.
Ami még nagyon érdekes, ez új, merevedéskor a közepe és a töve közt elvékonyodik, mintha egy spárgával elszorítanák, ha kicsit megmasszírozom helyreáll, amúgy a méretem 19 cm, amivel semmi bajom, de tényleg elég vékony szerintem, mindenhol csak a hosszabbításról lehet olvasni, kicsit vastagítani nem lehet valami módon?
A szexszel jött, és nem utólag, az első után is fájt, 26 éves vagyok. Az ultrahangokon a prosztatám mindig rendben volt. A lábaim mindig hidegek, amit heti 2-3 Uvin-teával védek.
Úgy gondolom, Önnek megvan a kellő tapasztalata mindhárom kérdésemre.
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

| pénisz, szex, fájdalom
| Koncz, P.; Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2009 ;14(októberi)   InforMed

Válasz:  Az elváltozásról - merev állapotban - többirányú felvételt kell készíteni és ezzel a dokumentációval keresse fel megfelelő urológiai osztály ambulanciáját.

Kapcsolódó cikkek a Hímvessző sérülése, elváltozásai rovatban olvashatók.

2009-11-04 15:07:37
| pénisz, szex, fájdalom
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop