Prosztatagyulladás - Aneros

Kérdés:  Az Aneros használata valóban megelőzi a prosztatagyulladást, illetve annak kezelésében jótékony hatású? Valamint az is érdekelne, hogy ennek használata tényleg csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét?
Köszönöm válaszát!

| gyógyszer
| Koncz, P.; Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2010 ;15(februári)   InforMed

Válasz:  Orvosi ajánlás az Aneros használatára urológiai szakkörökben nem ismert.

Kapcsolódó cikkek a Prosztatagyulladás rovatban olvashatók.

2010-02-27 20:25:14
| gyógyszer

Megvan a vírust blokkoló lehetséges ellenszer?

Megvan az új típusú koronavírus kezelésének lehetséges ellenszere - állította Jakob Glanville, egy kaliforniai immunológiai laboratórium alapítója és elnök-vezérigazgatója a Fox televíziónak adott interjújában. Olvassák el kapcsolódó cikkeinket is!


A WHO világszerte megkezdte a koronavírus ellen esetleg alkalmazható gyógyszerek vizsgálatát

A COVID-19 fertőzés ellen még nincs vakcina, de a járvány miatt már meglevő gyógyszerekkel végeznek világszerte klinikai kísérleteket.


Veszélyes készítményt reklámoznak az interneten

Olyan készítményt árulnak az internetek szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat - közölte a Magyar Kardiológusok Társasága.


Három-négy hónap, míre a koronavírus vakcinát embereken tesztelhetik.

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban, és közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják - közölte szerda este a (WHO) vezető kutatója.


WHO: egyelőre nincs ismert gyógymód

Cáfolta szerdán Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azokat a sajtóértesüléseket, amely szerint "áttörő" jelentőségű gyógyszereket fedeztek fel az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.


Web Design & Development Prowebshop