Pénisz sérülés, prosztatagyulladás

Kérdés:  21 éves vagyok. 2 hónappal ezelőtt önkielégítés közben lefelé irányuló nyomás hatására megroppant a nemi szervem a tövénél és belenyilallt a fájdalom. Ezt követően lelankadt. Duzzanat, véraláfutás, véres vizelet nem volt. 1-2 nappal utána viszont elég rosszul éreztem magam. Kis hőemelkedésem volt nagyon rossz lett a közérzetem, nem volt merevedésem és a vizelet is nehezebben akart megindulni.
A roppanás helyén és a gáttájon végig egészen a végbélig fájdalmat éreztem és akkor már picit duzzadtabb volt azon a részen.
Két urológián is jártam, ahol azt állapították meg, hogy krónikus prosztatagyulladásom van. Említettem ezt a kellemetlen esetet is, de csak antibiotikumokat kaptam rá. Azóta elég nehéz elérni a merevedést és fenntartani, a nemi vágyam is lecsökkent teljesen, plusz az ejakuláció sem olyan, mint ezelőtt (fájdalmas, nem lövell messzire és mintha a sperma sem lenne olyan minőségű, mint ez előtt).
A vizeletvizsgálat eredményem eddig jó volt, de már nagyon aggódom, hiszen 2 hónapja nem javul a helyzet és mostanra az egész nemi szervem fáj, forrónak érzem, amit hideg vizes borogatással tudok enyhíteni.
Ebben az esetben mit tegyek? Lehetséges, hogy pénisztörésem lenne? Vagy a krónikus prosztatagyulladásom nem akar gyógyulni? Fel lehet ebből teljesen épülni és a merevedési zavart megszüntetni? Lehet, csak túl stresszelem magam? 2 hónappal ez előttig, míg az a kellemetlen eset nem történt, sosem volt gond a merevedésemmel és eléggé kétségbe vagyok esve!

| pénisz
| Koncz, P.; Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2012 ;17(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Feltehetően további kezelés szükséges, jelentkezzen a Klinika szakrendelésén.

Kapcsolódó cikkek a Hímvessző sérülése, elváltozásai rovatban olvashatók.

2012-09-12 06:38:12
| pénisz

Web Design & Development Prowebshop