Merevedési gond

Kérdés:  Tisztelt Doktor úr! Sajnos hosszabb ideje fennálló merevedési gondom van. A péniszem szexuális inger hatására is csak fél merev állapotban kerül. Nagyon kevés a spermám és az is inkább vizes jellegű. A prosztatám mérete 58 mm de semmilyen panaszt nem okoz, magas vérnyomásra szedek kétféle gyógyszert (Covercard plusz és a Doxazosin - retard ) lehet, hogy ezek okozzák ? Azt szeretném kérdezni, hogy Ön tudna - e ajánlani olyan potencia növelőt, amit ezekkel a gyógyszerekkel használhatnék?

| merevedési zavar
| Koncz, P.; Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2020 ;26(február)   InforMed

Válasz:  Szakrendelésen lehet javítani a helyzeten. Nem lehet gyógyszert ajánlani, kikérdezés és vizsgálat nélkül.

2020-02-17 20:56:13
| merevedési zavar

A merevedési zavar néhány kevésbé ismert oka

Az erekciós zavar legfőbb oka az életkor, az ötvenes éveikben járó férfiak mintegy 4 százaléka tapasztalja, és a 75 felettieknek közel a fele. Nem a kor az egyedüli oka azonban a merevedési zavarnak. Lássuk, mi lehet még, amire talán nem is gondolnánk:


Génhiba is okozhat impotenciát

Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) a Kaiser Permanente Northern California kutatói által publikált tanulmány kutatói megtalálták azt a génvariánst, mely akár 25 százalékkal is növelheti az impotencia kialakulásának kockázatát.


A merevedési zavar lelki és testi vetületei

Egy, a világ 29 országának bevonásával lefolytatott kutatás szerint a férfiak több mint egynegyede, míg a nők 39 százaléka találkozott már valamilyen szexuális problémával élete során.


A merevedési zavar jelzi a szív-érrendszeri betegségek kockázatát

Holland szakemberek hosszú távú vizsgálatban igazolták a merevedési zavar és a később kialakuló szív-érrendszeri betegségek (szívinfarktus, agyi keringészavar) összefüggését.


Merevedési zavar, karrier és szex

A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát. Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval nagyobb arányban fordulnak elő a vezető beosztásúak között, mint az alkalmazottak körében.


Web Design & Development Prowebshop