Hallóideg-károsodás

Kérdés:  67 éves férfi vagyok, 19 éve cukorbeteg. Az első évek után jött a pikkelysömör is, egyre rosszabb lett. Ma már elég jól kezelem a sömört és a diabéteszt is. 2007-ben váratlanul hypofízis műtétre lett szükségem, mert nagy volt a daganat. Szépen rendbejöttem, a látásomat is visszanyertem.
Ezután viszont jött 2009-ben a nagyon erős fájdalommal a füleim gyulladása. Kaptam rá erős antibiotikumot. Egy évig jártam kezelésre. Különböző eredmények után a Rókus kórház hallásvizsgálatán az eredmény 60%.
Ezek után elkeseredtem és Istenhez fordultam. Így jutottam el Maria Treben természetes gyógyjavaslataihoz. Minek eredményképen visszanyertem a hallásom, és közben szépen abbahagytam a gyógyításom most ismét legyengült.
Arra gondoltam, talán a pikkelysömör okozza, ezért kérdezném meg Önt tisztelettel, mi a véleménye? Lehetséges lenne hallóideg-károsodás a sömörtől?

| diabétesz, inzulinrezisztencia, hallóideg-károsodás, cukorbetegség
| Kótai, Zs.; Az Orvos válaszol - Dr. Kótai Zsuzsa főorvos 2011 ;16(novemberi)   InforMed

Válasz:  A hallóideg-károsodása a cukorbetegség következménye. Ha a cukorháztartás egyensúlyát sikerül megtartani, a hallása sem fog romlani.

Kapcsolódó cikkek a Cukorbetegség rovatban olvashatók.

2011-12-05 08:01:09
| diabétesz, inzulinrezisztencia, hallóideg-károsodás, cukorbetegség
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop