Láz, nyelőcső fájdalom

Kérdés:  Úgy keltem, hogy lázas voltam (39), fehér foltok és vörös csík van a nyelőcsövemen, köhögni sem merek, nagyon fáj, szemem könnyezik.
Mit tegyek? Tb ellátásom nincs.
Válaszát várom!

| nyelőcső fájdalom, láz
| Kótai, Zs.; Az Orvos válaszol - Dr. Kótai Zsuzsa főorvos 2014 ;19(júliusi)   InforMed

Válasz:  Sajnos, feltétlenül orvoshoz kell fordulnia! A betegség kezeléséhez szakember kell. Ha nincs biztosítása, ki kell fizetnie a kezelést, de megkapja.

Kapcsolódó cikkek a Fül-orr-gégebetegségek rovatban olvashatók.

2014-08-11 01:03:53
| nyelőcső fájdalom, láz

Közönséges nátha

A nátha a légutak heveny, általában láz nélkül zajló, vírusok által okozott gyulladása. A fertőzés a légutakban bárhol kialakulhat. Tünetei az orrdugulás, orrfolyás, tüsszentés, torokfájás, köhögés és könnyezés.


Paraneopláziás szindrómák

A paraneopláziás szindrómák daganatok (leggyakrabban tüdő- és petefészek-daganatok) távoli hatása a szervezet különféle működéseire; ezek gyakran idegrendszeri működések.


A lázcsillapítás lehetőségeiről

A lázcsillapításnak, ha nem is a legkényelmesebb, de az egyik legegészségesebb és legősibb módja a vizes borogatás és a hűvös fürdő.


Szemféreg fertőzés

A ritka szemféreg fertőzés első ismert emberi esetéről az American Journal of Tropical Medicine and Hygiene című szakfolyóiratban számoltak be.


Mire jó a láz?

Télen gyakori a lázas betegség és közismert, hogy nagyon sok betegségnek lehet a tünete a láz. Azt is mondhatnánk, hogy a láz egy felesleges és rossz dolog. A szervezet azonban úgy működik, hogy mindennek van értelme.


Web Design & Development Prowebshop