Fülzúgás fejfájással

Kérdés:  Pár hónapja azt vettem észre, hogy mobiltelefonálásnál elkezd fájni a fejem, azon az oldalon, ahol tartom a mobilt. Azóta egyre gyakoribb lett a fejfájásom, hetek óta egész nap fáj, ilyenkor a füleim mintha eldugultak volna és fülzúgásom is van. Nincs se szédülés, se hányás, se egyéb más tünetem, és nem függ össze semmivel a fejfájásom, sokszor reggeltő estig megállás nélkül fáj. Attól félek, hogy agydaganatom van.
Voltam háziorvosnál, aki kinevetett és fájdalomcsillapítót írt fel. De nem használ semmilyen gyógyszer.
Elmentem fülészetre is, ahol csináltak az arcüregről és nyakcsigolyákról röntgent. (Rtg: "A jobb sin. max. alveolaris recessusában ujjbegynyi polypoid lágyrész árnyék látható. Orrkagylók duzzadtak, többi melléküreg légtartó. Nyaki gerinc szabályos, nyaki borda nincs."
Fülészet eredménye: "Foly-os, ép dobh-k, váladékretenció nem látható."
Továbbra is rettegek attól, hogy agydaganatom lehet. Neurológusnál is jártam, de csak azt nézte meg, tudok-e csukott szemmel egyenesen menni stb. egyéb értelmetlennek tűnő vizsgálatot. Semmi egyéb vizsgálatra nem küldött.
Úgy érzem, hogy nem vesznek komolyan! Ön szerint, megalapozott az agydaganattól való félelmem, vagy csak túlzottan aggódom?

fejfájás, migrén, fülzúgás | Az Orvos válaszol - Dr. Kótai Zsuzsa főorvos 2010 ;15(novemberi)   InforMed | Kótai, Zs.
Válasz:  A fejfájásnak sok oka lehet, stressz, fáradtság, és csak az esetek igen kis részében van a háttérben agydaganat.
A neurológus el tudja küldeni koponya MR-vizsgálatra és azzal ki lehet zárni az agydaganat lehetőségét.

Kapcsolódó cikkek a Fejfájás, migrén rovatban olvashatók.

2010-12-16 23:22:37
| fejfájás, migrén, fülzúgás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop