Lábfájdalom, zsibbadás - Tűrjem tovább a fájdalmat?

Kérdés:  2008. júniusától kezdődően bal lábam külső fele érzéketlenné vált, éjszaka arra ébredtem pihenés után is nagyon fájt. A talpaim is zsibbadtak, de nem olyan nagymértékben.
Elmentem a háziorvoshoz, elküldtek vérképre és megállapították, hogy cukorbeteg vagyok (16,5). A cukrom mérséklődött 6-8 között van éhgyomorra. Időközben már a bal lábam egészen a csípőmig fájt. Elküldtek reumatológushoz, aki lumbágót állapított meg. Kaptam kezelést, de az éjszakai fájdalmak továbbra is fennálltak. Közben már nem csak a bal lábam, hanem a jobb lábam is elkezdett fájni, és egyre jobban zsibbadtak. Nagyon elkeseredtem és felkerestem egy neurológust, mert úgy éreztem, ideggyulladás van a lábaimba, amely okozta a fájdalmaimat. A fogfájáshoz tudnám hasonlítani, és hiába veszek be bármilyen gyógyszert semmi nem használt (Lyrica, Tiogamma, közben Gabagamma és újra Lyrica). Jelenleg Gordiust és Teperin gyógyszereket szedek, de a fájdalmaim továbbra is fennállnak.
Mit javasol, hova forduljak, mert nagyon el vagyok keseredve a fájdalmaim miatt. Már egyre nehezebben tudok menni, és nem tudok fent lenni, egyre többet vagyok ágyban. Pihenésnél is fáj.
Köszönöm válaszát!

| cukorbetegség, vércukor
| Boncz, Á.; Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2009 ;14(májusi)   InforMed

A cukorbetegséget azért kell mindig komolyan venni, mert súlyos szövődményekhez vezethet. Önnél a perifériás idegeket támadta meg, amire pillanatnyilag az Ön által kipróbált gyógyszerek állnak rendelkezésre, valamint a vércukor szigorú, közel normális szintre való állítása segít.

Kapcsolódó cikkek a Cukorbetegség rovatban olvashatók.

2009-06-18 20:09:47
| cukorbetegség, vércukor
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop