Infektológia

Kérdés:  3 hete keudodtek a panaszaim hanyassal hasmenessel, ami nagyon csunyan elkapott. Volt, hogy fulladtam es homalyosan lattam es remegett az egesz testem.
Voltam neurolgian, belgyogyaszaton, tudogyogyasznal aztan vegul befektettek az infektologiara, ahol harom ejszakat toltottem. Gyogyszert nem kaptam csak infuziot, aztan hazaengedtek. Bar azt nem tudtak megallapitani, hogy mi okozta a problemat.
Ra egy napra holyaghurutos tuneteim lettek. Kaptam Tarividet Zinnatot, ami kiutott, most Monuralt hasznalok, kozben iszom a cickafark teat, afonyakapszulat, ulofurdozok, de meg mindig beteg vagyok.
Ami a legrosszabb, hogy 5 napja olyan faradtsag tor ram, hogy kenytelen vagyok lefekudni aludni. Volt, hogy reggel nyolckor felkeltem es 2 ora mulva vissza kellett fekudnom. Ez az erzes szerintem ahhoz lehet hasonlo, mikor valaki tul sok nyugtatot vesz be. Csak en nem nyugtatozom, megis ugy erzem magam.
A haziorvosom Lyme-korra gyanakszik, kert is Lyme-korra vervetelt, de minimum egy het, mire kijonnek az eredmenyek.
Kiskoromban voltam mar Lyme-koros. Nagyon megremiszt ez a helyzet.
Nem tudom, kihez forduljak?!

| hányás, hasmenés
| Lakos, A.; Az Orvos válaszol - Dr. Lakos András 2015 ;20(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  A Lyme-kór sohasem okoz hasmenést, tehát ez a lehetőség kizárt. Attól még a hasmenés okát érdemes lett volna tisztázni. Egy súlyos hasmenés után még lehet rosszul az ember, akár több hétig is.
Lakos dr.(www.kullancs.hu/)

Kapcsolódó cikkek a Gyomor- és bélbetegségek rovatban olvashatók.

2015-09-28 04:06:56
| hányás, hasmenés
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop