Térdsérülés

Kérdés:  10 nappal ezelőtt 1 m magasságból ugrottam, férjem elmondása szerint, nyújtott lábbal. Azóta nem álltam rá a bal lábamra. Röntgen készült, törés nincs, MRI-re kaptam időpontot, 6 hét múlva lesz. 10 napja ágyban fekszem, pihentetem a lábam, sokat javult, de még fáj.
Nem tudom kinyújtani teljesen a lábam és nem tudom teljesen behajlítani. A sérülés után csak kissé volt bedagadva a térdem, vérömleny nem volt, tapintásra, nyomásra nem fáj, lyukat sehol sem érezni.
Fizioterápiás kezelést fogok kapni, nem tudni mikor. Külföldön élek, nem tudok konzultálni senkivel sem, 6 hét múlva van időpontom orvoshoz.
Megpróbálhatok ráállni a lábamra, vagy azzal csak bajt okozok? Jobb a nyugalom, vagy inkább erőltetni kell? 3 pici gyermekem van, mihamarabb szükségem van a lábamra, ha pihentetéssel gyógyul leghamarabb a láb, akkor nyugton maradok, de ha lehet próbálkozni a lábra állással, akkor megpróbálnám. A sérülés napján próbáltak lábra állítani, de nem ment, mintha valami kiakadt volna a térdemben, borzasztóan fájt.

| térdfájdalom, Térdízület, Térdsérülés
| Magyar, J.; Az Orvos válaszol - Dr. Magyar János 2011 ;16(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Azt, hogy fog tudni sportolni, nem ígérem, főleg nem ilyen kevés információ alapján. Mindenképpen folytatni kell az egyéni tornát.

Kapcsolódó cikkek a Térdsérülések, elváltozások rovatban olvashatók.

2011-10-07 23:07:21
| térdfájdalom, térdízület, térdsérülés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop