Dr. Makara Mihálynak küldött kérdéseire ezentúl Dr. Horváth Gábor centrumvezető főorvos, belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos válaszol.

Keresés a válaszok között



Májbetegség - Dr. Makara Mihály főorvos



Dr. Makara Mihály főorvos

belgyógyász szakorvos
tovább

Előjegyzés
Hepatitis C
Az én édesapám egy baleset után vérátömlesztést kapott, sajnos az utolsó adagnál vették észre, hogy a vér fertőzött volt. Ennek már több mint 25 éve. Sa...

Hepatitis B - Hogyan terjed?
A férjem egy hete kórházba került, rosszul lett. A vizsgálatok kiderítették, hogy hepatitis B fertőzése van. Vettek tőlem is vért, de az én tesztem negatív l...

Hepatitisz B
Hepatitisz B betegségen estem át, 1,5 éves koromban. GOT, GPT leleteim normálisak már 14 éve. Most adtam le vért hepatitiszre, és szeretném kérdezni, hogy mit j...

Hepatitis C
Leleteim:
- GOT: 74
- GPT: 94
- AP: 261
- GGT: 60
- Vérkép: norm
- PLT - 140,0
- HBsAg - Negatív
- molekuláris meghatározás 8960000 IU-ml: R...

Májvizsgálat eredménye - Daganat?
Voltam cholescintigráfián a májammal, a máj jobb lebenyében, a 7-segmentum területén, aktivitás fokozódás figyelhető meg, amely hepatocityák tömörülését ...

Májciszták
51 éves nő vagyok, 2 éve ultrahangvizsgálaton a májamban számtalan cisztát találtak a kicsitől egészen a 8 cm-ig. Azóta a kettőt leszívtak, de visszatelítő...

Haemophylus influenzae
2,5 hónapja kezdődtek a panaszaim: erős torokfájás, nyelési nehézség, fülfájás, kötőhártya-gyulladás, lázam nem volt. A szememre kaptam Tobrex cseppet, 3 ...

Májenzim értékek
27 éves férfi vagyok. Két héttel ezelőtt voltam vérvételen, az eredményen ez volt:
- GOT 34-40
- GPT 56-40
- GGT 116-45
Kell aggódnom az eredmény al...

Haemophylus influenzae
2,5 hónapja kezdődtek a panaszaim: erős torokfájás, nyelési nehézség, fülfájás, kötőhártya-gyulladás, lázam nem volt. A szememre kaptam Tobrex cseppet, 3 ...

Májciszták
51 éves nő vagyok, 2 éve ultrahangvizsgálaton a májamban számtalan cisztát találtak a kicsitől egészen a 8 cm-ig. Azóta a kettőt leszívtak, de visszatelítő...

Májenzim értékek
27 éves férfi vagyok. Két héttel ezelőtt voltam vérvételen, az eredményen ez volt:
- GOT 34-40
- GPT 56-40
- GGT 116-45
Kell aggódnom az eredmény al...

Májvizsgálat eredménye - Daganat?
Voltam cholescintigráfián a májammal, a máj jobb lebenyében, a 7-segmentum területén, aktivitás fokozódás figyelhető meg, amely hepatocityák tömörülését ...

Lyme, Minocyclin - Nem szabadalmazott gyógyszer
Hosszú (5 hónap) vizsgálatok után (pajzsmirigy, szív, reumatológia, ideggyógyászat) megállapították, hogy Lyme borreliosisban szenvedek. A kezelőorvosom (mag...

Pajzsmirigy lelet - Kórosak az eltérések?
A húgom máj-értékeinek romlása miatt fordulok Önhöz. Igazából nem kapunk konkrét válaszokat sehol, és szeretném megtudni, hogy ez azért van-e, mert tényleg...

Lépnagyobbodás
Apukám problémájával fordulok Önhöz. 60 éves. Vészesen vérszegény, kezelték ezzel 25 illetve, 50 évesen. Most 3 hónapja kórházba van, vérszegénységgel, ...

1 | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Web Design & Development Prowebshop