Beidegzési zavar

Kérdés:  8 éve vannak gyomorpanaszaim, ami táplálkozással összefüggnek, erősödik a fájdalom, a táplálék minőségétől függetlenül. Azóta folyamatosan kezelnek mindenféle gyógyszerrel, eredménytelenül. A helyzet azért aggasztó most már, mert 45 kg-ra lefogytam (170 cm vagyok), többször elájultam, kiszáradással kórházba kerültem.
A Hida-vizsgálat és a gyomorröntgen kimutatta, hogy nem működnek ezek a szervek, ill. kóros működést produkálnak (epehólyagom 5%-ban ürül, a gyomorürülésem 20% fiziológiás 60% helyett). A diagnózisom - több gasztroenterológus szerint - beidegzési zavar.
Ön hallott már erről, ez örökölhető betegség? (25 éves koromig semmi problémám nem volt). Esetleg a megoldására lenne ötlete, mert most az orvosok tehetetlenül állnak a probléma előtt. Tartós EDC kanüllel élek, amelybe 4 óránként fájdalomcsillapítót adagolok. De még csak 33 éves vagyok, így nem lehet élni!
Nagyon köszönöm mielőbbi válaszát!

genetika | Az Orvos válaszol - Dr. Nagy Zsolt 2010 ;15(februári)   InforMed | Nagy, Zs.
Válasz:  A leírás alapján egy genetikai konzultációt javaslok, ahol a leletek áttanulmányozása után lehet a genetikai hátteret tisztázni.
Kérem, hívjon fel telefonon (06705851352)!

Kapcsolódó cikkek a Genetika rovatban olvashatók.

2010-02-27 20:40:51
| genetika
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop