Nehezen elérhető orgazmus férfinál

Kérdés: Férjem nálam lassabban, gyakran maga simogatásával, vagy orális kielégítéssel jut el a csúcsra. Az én hüvelyem anatómiájával (természetes úton szültem ikreket), fáradtságával van gond, vagy valamilyen pszichés okot keresek? Mit tudnék tenni, segíteni neki? Felé még nem jeleztem, hogy ez probléma lenne, de szeretnék több hagyományos szexet, amikor az aktus nem fél óráig, hanem 10 percig tart. Merevedési problémája nincs.
Segítségét köszönöm!

orgazmus, szex | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(júliusi)   InforMed | Tóth, E.
A jó férfi igyekszik elhúzni a nő gyönyörét. Talán, ha tudná, hogy szeretnél gyors meneteket is, neki is jól esne időnként hamarabb szabadjára engednie magát. Jó a változatosság az időben is.
A természetes szülés, még az iker is, idővel elrendeződik a hüvelyben is. Attól függően, hogy mikor szültél, bár azonnal megkezdődik a regeneráció és az összehúzódás, mégis eltarthat hosszú hónapokig, amíg kitapintva ugyanazt érzed, mint azelőtt és a szexben is szűkebbnek érzed magad. Például kitapinthatod, hogy a hasi oldali harántredők elsimultak, a hüvelyed a lesimultság miatt is kevesebb ingert kap a pénisztől, sőt kevesebbet is ad a pénisznek. Sürgetni ezt az átalakulást nem lehet, de segíteni igen. Gyakoribb szex párban és önállóan is, több és erősebb orgazmust és jobb hüvelyi vérbőséget, teherbírást és rugalmasságot ad újra és a vágyak is folyamatosabbá és erősebbé válnak.
A szex akár jobbá tehető, mint korábban, ha minden időt kihasználtok. Ez nem könnyű ikreid mellett, de megéri. Remélem, hogy sok örömetek lesz egymásban és babáitokban. (Nekem is ikreim vannak, mi nagyon élveztük a nehéz időszakokat is.) Nekik is fontos, hogy szerelmes családban nőjenek fel. Ha gondotok van, szívesen segítek orvosként és anyaként bármiben. Saját oldalamon sok hasznos információt és az online rendelésemet is megtalálhatjátok.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2009-07-26 23:18:27
| orgazmus, szex
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop