Terhesség alatt Bisoprolol

Kérdés:  5 hetes terhes vagyok. Bisoprolol 5 mg-ot szedtem tachycardia miatt. Sajnos csak a teherbeesés utáni 5-6. napon tudtam meg, hogy a gyógyszer szedését abba kellett volna hagynom, mielőtt még a teherbeeséssel próbálkozom. Azóta nem szedem.
A gyógyszer szedésével ártottam a kisbabának? Nagyon aggódom emiatt!
Válaszát előre is köszönöm!

| terhesség, gyógyszer
| Papp, Z.; Az Orvos válaszol - Prof. Dr. Papp Zoltán 2011 ;16(júliusi)   InforMed

Válasz:  Nem kell izgulnia, nincs semmi gond.
Minden jót kívánok Önnek!
Üdvözlettel, Dr. Papp Zoltán

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerszedés és terhesség rovatban olvashatók.

2011-08-01 19:39:09
| terhesség, gyógyszer