PCOS, 24 éves nő - Megbízható orvost keresek

Kérdés: 24 éves nő vagyok, és feltehetőleg PCOS beteg. Csak reménykedek, hogy megkapja levelem, és válaszol. A segítségét szeretném kérni.
Olvastam egy Ön által megfogalmazott 2007-es konferencia anyagát, mely előadás meggyőzött arról, hogy ne adjam fel, és találjak egy olyan orvost, aki komolyan foglalkozna a tüneteimmel.
Mivel Ön úgy látom, nem Magyarországon tartózkodik, nagyon megtisztelne, ha megadná egy orvos elérhetőségét, aki itt, Magyarországon foglalkozik PCOS betegekkel, és akiben Ön szakmailag megbízik. Ebben kérem a segítségét, mert sajnos nem tudom, kihez lehetne fordulni.
Előre is nagyon köszönöm megtisztelő válaszát!

PCOS, policisztás ovárium szindróma | Az Orvos válaszol - Dr. Petrányi Gyula 2009 ;14(januári)   InforMed | Petrányi, Gy.
Ezt magánlevelezésben már megválaszoltam.
Más olvasók számára: Sajnos, valóban nem egyszerű megfelelő szakembert találni, mert sokan nem ismerik a megfelelő kritériumokat, elakadnak a diagnosztikus lépéseken, nem látják a fától az erdőt. Remélhetően az orvosok egyre többen elolvassák a Diabetologia Hungarica 2008. 2. szupplementumában közölt konszenzus-értekezlet anyagot, valamint saját honlapomból is meríthetnek naprakész ismereteket: https://polycystov.extra.hu.

Kapcsolódó cikkek a Petefészek ciszták, policisztás ovárium szindróma rovatban olvashatók.

2009-01-25 18:11:20
| PCOS, policisztás ovárium szindróma
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop