Bűzös folyás

Kérdés:  Mi okozhatja, hogy nagyon büdös vagyok alulról, de olyannyira, hogy néha attól tartok, mások is meg fogják érezni. Régebben diagnosztizáltak nálam Enterococcus coli Klebsiella és Gonococcus baktériumokat. Célzott kezeléssel a panaszaim enyhültek, többször szedtem Ciprobayt és Clion kúpot is használtam. Azóta én úgy érzem, többször kiújultak a panaszaim, de több vizsgálat után sem tudtak kimutatni semmilyen jellegű problémát.
A hasam már évek óta iszonyatosan fáj. Több nőgyógyász, belgyógyász vizsgált már. Vannak időszakok, amikor enyhülnek a panaszaim, de nem tudom, mit tehetnék, mert mostanában úgy érzem, hogy ki akar szakadni a hasam, annyira fáj. A bűzös hüvely is aggaszt, és talán összefüggés van a kettő között. Nem viszketek, nem fáj, amikor pisilnem kell, de a vizelés is elég lassú, és néha 5 percig is várok, mire elindul. Valamint sokszor látok a vizeletemben is fehér nyálkás darabokat, de a vizsgálatok során semmilyen baktériumot nem mutattak ki.
Várom segítségét, mert nagyon el vagyok keseredve mit is tehetnék. Mi az a gyógyszer, ami segíthetne?
Köszönettel!

| hüvelygyulladás, folyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2009-09-23 11:58:52
| hüvelygyulladás, folyás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop