Babára várva

Kérdés:  Ma van az együttlétünk utáni 12. nap. Elméletileg peteéréskor voltunk együtt. Még soha nem éreztem ennyire fájdalmasnak, sőt, korábban szerintem észre sem vettem. Az együttlét utáni 4. naptól kezdve 24 órán keresztül émelygek, és ez időnként határozott hányingerré erősödik. Néha a kávé íze más, parfümillatot, amit imádtam, most nem érzem jónak. Nem undorodom semmitől, de néhány dolog illata, íze kicsit más.
A kívánóságon kívül az összes létező tünetet tapasztalom (hőemelkedés, hányinger, ok nélkül sírás, fáradékonyság). Holnap, vagy holnapután (nem) kellene menstruálnom. Ilyenkor már egy héttel korábban fájnak a melleim és a derekam. Most csak tegnap kezdtem érezni kicsit a melleim, és a derekam ma kezdett fájdogálni, de egyik sem úgy, ahogy szokott, nem olyan intenzíven.
Nagyon szeretnénk babát, Ön szerint lehet, hogy minden tünetet csak produkálok? Vagy ezek alapján nagyobb esélyt ad arra, hogy már baba van?

| terhesség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(szeptemberi)   InforMed

Válasz:  Újra kivizsgálás és valószínűleg kezelés szükséges.
Kutya/macska ugye nincs a lakásban?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a meddőségről és az előkészületről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2009-10-02 11:41:15
| terhesség
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop