Terhesség - Syncumar

Kérdés:  Tavasszal diagnosztizáltak nálam parox pitvarfibbrillatiót és fluttert, Syncumar mite-ot szedek, napi 3 szemet. A terhességi tesztem pozitív lett, érdeklődni szeretnék, hogy most merre induljak el? Orvosnál még nem voltam. Veszélyben van a babám, ha kihordom? Születhet egészségesen? Veszélyben vagyok esetleg én? Egyébként tünetmentes vagyok, semmilyen PF-ós rosszullétem nincs. 30 éves vagyok, nem szeretném elvetetni a kisbabámat.
Válaszát előre is köszönöm.

| terhesség, gyógyszerszedés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(októberi)   InforMed

Válasz:  Ha jól értem, csak Syncumart szed, de szívritmus szabályzó gyógyszert nem? Syncumart-ha valóban babát vár - nem szedheti! Aspirint, vagy nagyon gyakori ritmuszavarnál injekciót szokás adni.
Mielőbb menjen el nőgyógyászhoz, de mindenképp Aspirint kellene szednie, amíg kiderül az igazság. Nyugodtan szülje meg a babát!
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszerszedés és terhesség rovatban olvashatók.

2009-10-09 20:43:16
| terhesség, gyógyszerszedés

Web Design & Development Prowebshop