Terhesség - Szex után miért vérzek?

Kérdés:  5 hetes terhes vagyok, amikor szeretkezem a párommal, utána mindig vérzek. Már volt ilyen, akkor is terhes voltam, és el is vetéltem. Miért van ez? Az orvos azt mondja, ne aggódjak.

| terhesség, szövődmény
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(októberi)   InforMed

Válasz:  Ki mondta, hogy babát vár? Orvos állapította meg?
Menjen vizsgálatra.
Egyébként, ha már egyszer elvetélt a szex miatt, ez sugall Önnek valamit? Nem kellene azt most mellőzni?
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesek életmódja rovatban olvashatók.

2009-10-31 16:42:50
| terhesség, szövődmény

Szex a terhesség alatt

Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert hányingerük van, fáradtak. Mások mintha ekkor teljesednének ki.


Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


A budaörsi ügy - itt tart most

A Fidesz szerint magára hagyta azt a 12 beteget Budaörs város vezetése, akik a város magánkézben lévő egészségügyi központjában szenvedtek el súlyos fertőzést szemműtét közben, még karácsony előtt.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Vizsgálatok babaváráskor - orvoshoz mikor, miért?

A leendő anyuka és a baba egészsége érdekében is célszerű bizonyos orvosi vizsgálatokon részt venni. Ennek - ajánlott - menetrendjét osztjuk meg Olvasóinkkal…


Web Design & Development Prowebshop