Hüvelyfolyás - Mit tegyek?

Kérdés:  Lassan két éve szenvedek erőteljes, néha fehér, néha sárgás, olykor darabos, máskor kenőcsszerű hüvelyi folyástól. Sok nőgyógyászt felkerestem, kaptam hüvelykúpokat, szájon át bevehető tablettákat. Csináltam tisztítókúrát is. A legutóbbi citológia leletem: reaktív elváltozás. Rosszindulatú elváltozásra utaló jel a kenetben nem észlelhető. Leukocytak, hystiocitak vegyes baktériumflóra.
Ezek után a nőgyógyász egy ún., rádiósebészeti eszközzel távolította el a kóros hámot 3 hónapja. Kontrollon azt mondta, egészséges vagyok, már semmi kóros nincs a kenetben.
Ennek ellenére a bűzős, darabos, bő, sárgás folyás továbbra is megmaradt. Nem hiszem, hogy ez normális. Már 2 éve nem élek szexuális életet emiatt, és teljesen kétségbe vagyok esve emiatt. Most vettem Protexin gynophilust, hátha csak a hüvelyflóra megbomlott egyensúlya a baj, kíváncsi vagyok az eredményre.
Kérem, segítsen, nagyon el vagyok keseredve!
Előre is köszönöm!

| folyás, hüvelygyulladás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(októberi)   InforMed

Válasz:  Egyszerű: tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2009-11-08 18:16:08
| folyás, hüvelygyulladás

Web Design & Development Prowebshop