Terhesség vagy vágyálom?

Kérdés:  2 hete folyton görcsöl a hasam, pedig a piros betűs ünnepekig még van 5 napom. Emellett rá sem bírok a kedvenc ételeimre nézni, inkább olyanokat eszem, amiket eddig ki nem állhattam. De nem is akárhogy! Úgy falok, mint aki már napok óta nem evett. Pár napja folyamatosan szédülök, és nagyon gyengének érzem a lábaim. Egy-egy tevékenység közben többször meg kell állnom pihenni.
A múlt hét óta nem igazán kívánom a kávét. Csak megszagolom, és rosszul vagyok tőle. Ahogy néhány más illattól is. Nem vagyok lázas, és nem érzem magam betegnek sem. A múlt hónapban egy nappal korábban jött meg, és nagyon gyenge volt. Szinte csak pár csepp, és 3 napig tartott. Pedig nekem nagyon erős szokott lenni, és 5-6 napig tart.
Nem tudom, mit csináljak? Már tucatszor jártam úgy, hogy nem jött meg, nem jött, észrevettem magamon a tüneteket, megcsináltam a tesztet, másnap, pedig megjött. Párom szerint csak bebeszélem magamnak, mert a lelkem mélyén már nagyon vágyom egy kisbabára. Júliusban lesz az esküvőnk, és utána szeretnénk a babaprojektbe belekezdeni.
Ön szerint, érdemes tesztet csinálnom, vagy Ön is úgy gondolja, ennyire bebeszélem magamnak?
Válaszát előre is köszönöm!

| terhesség, teszt
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(decemberi)   InforMed

Válasz:  Teszt helyett inkább menjen el vizsgálatra. Az a biztos!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhességi tesztek rovatban olvashatók.

2010-01-10 15:47:48
| terhesség, teszt

Web Design & Development Prowebshop