Műtét vagy baba?

Kérdés:  27 éves 1 gyermekes édesanya vagyok, hosszú idő után biorezonális kivizsgálással kiderült, hogy összenövésem van, 5 éve volt császárom, lehet ilyen problémával kisbabát vállalni, vagy el lehet kerülni a műtétet? Van más megoldás?
Köszönöm! (Szlovákia)

| császármetszés, szülés
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(márciusi)   InforMed

Válasz:  A biorezonancia egy nagy csacskaság, nehogy komolyan vegye! Nyugodtan jöhet a tesó!
A császár után - ha nincs szövődmény - nyugodtan szülhet hagyományos úton.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés rovatban olvashatók.

2010-03-12 15:05:23
| császármetszés, szülés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop