Babaprojekt - Mi a véleménye?

Kérdés:  25 éves nő vagyok, párommal (29) babát szeretnénk, de vannak dolgok, melyek aggasztanak. Édesanyámnak sok spontán vetélése volt, illetve nyitott gerinccel, halva születtek a babák, és csak több éves próbálkozás után lett gyerekük. Elképzelhető, hogy nálam is előfordulhatnak majd ezek? 2 éve derült ki, hogy a jobb vesém elől van a hasüregben, de teljen normális alakilag is és működése is rendben van. Ez okozhat valami gondot terhességnél, szülésnél? Rendszeresen járok a fogorvoshoz, betömték a lyukas fogam, gyulladt ínyem viszont nehezen gyógyul. Igaz, hogy ez is okozhat vetélést, koraszülést? Nem dohányzom, nem iszom, próbálok egészségesen élni, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok.
Válaszát előre is köszönöm!

| terhesség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(márciusi)   InforMed

Válasz:  Miért ne lehetne? Ha stabil a kapcsolata, mielőbb szüljön, mert minél fiatalabban szül, annál jobbak az esélyei. Használjon szájzuhanyt, az meggyógyítja az ínyét.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség rovatban olvashatók.

2010-04-03 20:12:47
| terhesség
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop