Lehet baba?

Kérdés:  36 éves vagyok, van már egy 2 éves kisfiam. A ciklusom 40. napján volt egy halvány pozitív tesztem. Voltam orvosnál, 8 hetes helyett 5 hetesnek látszom, van egy 11x8 mm-es petezsák, szikhólyag sejthető. Vérből vizsgált HCG szintem 4060. 6 nap múlva a HCG 5500-re emelkedett, petezsák hasonló. Van esélyem így élő terhességre? Méhen kívüli kizárt. Még soha sem volt vetélésem. Most sem vérzek, nem görcsölök. Ciklusaim 35-40 között szoktak lenni.
Köszönöm válaszát!

| terhesség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(júniusi)   InforMed

Válasz:  Az okot csak vizsgálattal lehet kideríteni.
A babáról olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség rovatban olvashatók.

2010-07-09 01:29:40
| terhesség

Web Design & Development Prowebshop