Fogamzásgátló váltása

Kérdés:  3 hónapig szedtem a Stodette nevű fogamzásgátlót, de az orvosom váltást ajánlott, mert pattanásos lett tőle az arcbőröm. Volina mellett döntött. Már el is kezdtem szedni.
Védelmet nyújt? Nincs jelentősége, hogy előtte másfajtát szedtem? Vagy esetleg meg kell, várjam, az 1 hónapot, hogy védelmet nyújtson?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát!

| fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(júliusi)   InforMed

Válasz:  Nem kell várnia, a védelem folyamatos! A 7 nap szünet után ezzel folytassa.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a tablettáról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2010-07-14 13:39:15
| fogamzásgátló