Gynoflor, vérzés

Kérdés:  Május végén gombaellenes kezelést kaptam. Június 6-a körül jött meg és furcsa módon 10 napig is eltartott. Utána használtam Gynoflort bár mellette barna darabos/szövetes váladékot tapasztaltam több napig. Június 27. körül megint véres jellegű lett a barnás váladék és utána menzesz jellegűen 11 napig vérezgetett.
Ennek most július 8-körül lett vége. Azután használtam a Gynoflort a hét közepe körül. Első nap semmi gond nem volt, de a második után megint barna, szövetszerű váladék majd vér/véres és vagy barna váladék, ami egyre inkább véres lett és egyre több.
A betegtájékoztató szerint vérzés esetén orvoshoz kell fordulni. Kissé aggódom, hogy miért vérzek/váladékozom a Gynoflortól? 1 éve volt normális citológiám, PCOS-ra szedek gyógyszert (de eddig nem volt ilyen vérzésproblémám), alacsony a progeszteronom, 25 éves vagyok.
Segítségét előre is nagyon köszönöm!

| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(júliusi)   InforMed

Válasz:  Ez egy automatikus üzenet.
Kedves Olvasóm!
Jelenleg szabadságon vagyok, nem tudok válaszolni kérdésére. Ideiglenes segítségként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél írottakat.
Remélhetőleg választ talál problémájára.
Szeptember 6-a után dolgozom, ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2010-09-05 00:28:43
| hüvelygyulladás, hüvelyfolyás

Web Design & Development Prowebshop