Szűzhártya okozza a problémát?

Kérdés:  Idén októberben leszek 17 éves. A barátommal, már több mint fél éve együtt vagyunk. Az én problémám nevezetesen az lenne, hogy már többször is próbálkoztunk a szexszel, de hát sohasem jött össze még eddig.
Mikor próbálná betenni a péniszét, gondolom, a szűzhártya akadályozza, ami nekem elég nagy fájdalommal jár. Lehet, csak én vagyok nagyon penye, vagy csak ő túlságosan gyengéd, de hát természetes, hogy nem akar nekem fájdalmat okozni.
A tampont sem sikerült feltennem körülbelül egy évvel ezelőtt, viszont próbáltam ujjal kitapogatni, hogy valóban nem megy-e fel semmi, csak egy bizonyos helyen sikerült felnyomnom az ujjam, de ott viszont elég mélyre sikerült.
Most kétségbe vagyok esve, nehezen bírom a fájdalmat, még megfelelő előjáték után is. Mit javasol? Egy erősebb lökés lenne szükséges a szűzhártya átszakításához, ami 2-3 cm mélyen van?

| szex, fogamzásgátló
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2010 ;15(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Ez egy automatikus üzenet.
Kedves Olvasóm!
Jelenleg szabadságon vagyok, nem tudok válaszolni kérdésére. Ideiglenes segítségként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél írottakat.
Remélhetőleg választ talál problémájára.
Szeptember 6-a után dolgozom, ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2010-09-05 00:28:47
| szex, fogamzásgátló

Web Design & Development Prowebshop